PROSÍM ZÁKAZNÍKOV ZO SLOVENSKA A OSTATNÝCH KRAJÍN V RÁMCI EÚ ABY SI PREPÍNALI ZOBRAZENIE CIEN NA CZK/EUR, PLEASE CUSTOMERS FROM SLOVAKIA AND OTHER COUNTRIES WITHIN THE EU TO SWITCH THE PRICE DISPLAY TO CZK / EUR, KÉRJÜK SZLOVÁKIÁBÓL ÉS AZ EU MÁS ORSZÁGAIBÓL SZÁRMAZÓ VEVŐKET, HOGY VÁLTSON AZ ÁR KIJELZÉST CZK / EUR-RA, BITTE KUNDEN AUS DER SLOWAKEI UND ANDEREN LÄNDERN INNERHALB DER EU, DIE PREISANZEIGE AUF CZK / EUR UMZUSCHALTEN

                           

       JIGOVÉ HÁČKY KUMHO A FINJIG OPĚT NASKLADNĚNY 

Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 7-12 15-22 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
BARVENÍ OLOVA
Není nic lepšího,než když si sami vyrobíte kvalitní olůvko a nabarvíte. číst celé
JAK VYROBIT GUMOVOU NÁSTRAHU
Výroba gumových nástrah není nic složitého ,záleží jen na trpělivosti a vaši šikovnosti. číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas Valentin Rybář se sídlem Včelařská 505/3 Ostrava-Petřkovice 72529, IČ 69629935, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

BARVENÍ OLOVA
BARVENÍ OLOVA
Není nic lepšího,než když si sami vyrobíte kvalitní olůvko a nabarvíte. číst celé
JAK VYROBIT GUMOVOU NÁSTRAHU
JAK VYROBIT GUMOVOU NÁSTRAHU
Výroba gumových nástrah není nic složitého ,záleží jen na trpělivosti a vaši šikovnosti. číst celé

FORMANAOLOVO.CZ-Komplexní prodej forem a příslušenství pro vlastní výrobu olůvek,zátěží,gumových nástrah.Prodej forem Bleigussformen.

KDE NÁS NAJDETE

Včelařská 505/3

Ostrava-Petřkovice,725 29

Kontakty
Logo
FORMANAOLOVO.CZ
Valentin Rybář
Valentin Rybář
(Po-Pá, 7-12 15-22 hod.)
FORMANAOLOVO.CZ-VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz