Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 7-12 15-22 hod.)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
26.05.2020
POZOR ZMĚNA OTVÍRACÍ DOBY - VÝDEJNÍ MÍSTO
Upozorňuji všechny zákazníky že se změnila otvírací doba pro osobní odběry: číst celé
17.10.2019
NOVINKY NA FORMANAOLOVO.CZ
Novinky v oblasti odlévání zátěží a výrobě gumových nástrah. Pro leden mám pro vás horkou novinku  Vstřikovací injektor na gumové nástrahy s obsahem... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
BARVENÍ OLOVA
Není nic lepšího,než když si sami vyrobíte kvalitní olůvko a nabarvíte. číst celé
JAK VYROBIT GUMOVOU NÁSTRAHU
Výroba gumových nástrah není nic složitého ,záleží jen na trpělivosti a vaši šikovnosti. číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

BARVENÍ OLOVA
BARVENÍ OLOVA
Není nic lepšího,než když si sami vyrobíte kvalitní olůvko a nabarvíte. číst celé
JAK VYROBIT GUMOVOU NÁSTRAHU
JAK VYROBIT GUMOVOU NÁSTRAHU
Výroba gumových nástrah není nic složitého ,záleží jen na trpělivosti a vaši šikovnosti. číst celé

FORMANAOLOVO.CZ-Komplexní prodej forem a příslušenství pro vlastní výrobu olůvek,zátěží,gumových nástrah.Prodej forem Bleigussformen.

KDE NÁS NAJDETE

Včelařská 505/3

Ostrava-Petřkovice,725 29

Kontakty
Logo
FORMANAOLOVO.CZ
Valentin Rybář
Valentin Rybář
(Po-Pá, 7-12 15-22 hod.)
FORMANAOLOVO.CZ-VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz