Prosím zákazníkov zo Slovenska a ostatných krajín v rámci EÚ Aby si prepínali platby na CZK/EUR Kérjük, hogy Magyarországról és más EU-országokból érkező vásárlók váltsanak fizetési módot CZK/EUR


UPOZORŇUJI ZÁKAZNÍKY ŽE V OBDOBÍ 11.5.-18.5. 2022 PROBÍHÁ DOVOLENÁ  

Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 7-12 15-22 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
25.12.2021
POZOR ZMĚNA OTVÍRACÍ DOBY
Vážení zákaznící z důvodů malého zájmu ,jsem změnil pracovní dobu pro veřejnost,práce je dost a internetových objednávek mnoho ,tak že kdo si bude cht... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
BARVENÍ OLOVA
Není nic lepšího,než když si sami vyrobíte kvalitní olůvko a nabarvíte. číst celé
JAK VYROBIT GUMOVOU NÁSTRAHU
Výroba gumových nástrah není nic složitého ,záleží jen na trpělivosti a vaši šikovnosti. číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas VALENTIN RYBÁŘ., se sídlem VČELAŘSKÁ 505/3 OSTRAVA-PETŘKOVICE 72529, IČ 69629935, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

BARVENÍ OLOVA
BARVENÍ OLOVA
Není nic lepšího,než když si sami vyrobíte kvalitní olůvko a nabarvíte. číst celé
JAK VYROBIT GUMOVOU NÁSTRAHU
JAK VYROBIT GUMOVOU NÁSTRAHU
Výroba gumových nástrah není nic složitého ,záleží jen na trpělivosti a vaši šikovnosti. číst celé

FORMANAOLOVO.CZ-Komplexní prodej forem a příslušenství pro vlastní výrobu olůvek,zátěží,gumových nástrah.Prodej forem Bleigussformen.

KDE NÁS NAJDETE

Včelařská 505/3

Ostrava-Petřkovice,725 29

Kontakty
Logo
FORMANAOLOVO.CZ
Valentin Rybář
Valentin Rybář
(Po-Pá, 7-12 15-22 hod.)
FORMANAOLOVO.CZ-VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz